Go Back
+ servings
receta-de-macarrones-de-coco

Receta de Macarrones de Coco

Deliciosos macarrones de coco, perfectos para un postre rápido y fácil.
Imprimir Receta Fijar esto
Tiempo de preparación: 10 minutos
Tiempo de cocción: 15 minutos
Tiempo total: 25 minutos
Curso: Dessert, Postre
Cocina: International, Internacional
Porciones: 4 servings
Calorías: 150 kcal

Ingredientes 

Main Ingredients

  • 2 cups shredded coconut
  • cup sweetened condensed milk
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1 pinch salt

Elaboración paso a paso 

  1. Preheat your oven to 350°F (175°C) and line a baking sheet with parchment paper.
  2. In a mixing bowl, combine the shredded coconut, sweetened condensed milk, vanilla extract, and a pinch of salt. Mix well.
  3. Using a spoon, drop small mounds of the mixture onto the prepared baking sheet.
  4. Bake for 15 minutes or until the edges are golden brown.
  5. Let the macaroons cool on the baking sheet for a few minutes before transferring them to a wire rack to cool completely.

Valor nutricional

Calorías: 150kcal | Carbohidratos: 20g | Proteina: 2g | Grasa: 7g | Grasa saturada: 6g | Colesterol: 5mg | Sodio: 50mg | Potasio: 100mg | Fibra: 2g | Azúcar: 18g | Calcio: 50mg | Hierro: 0.5mg

Palabras clave

Coconut Macaroons, Macarrones de Coco
¿Probaste esta receta?Háganos saber ¡cómo fue!