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Receta de Sándwich de Carne Italiana de Chicago
Un delicioso sándwich de carne italiana al estilo de Chicago.
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Tiempo de preparación:
15
minutos
min
Tiempo de cocción:
1
hora
h
Tiempo total:
1
hora
h
15
minutos
min
Curso:
Main Course, Plato Principal
Cocina:
Italian, Italiana
Porciones:
4
servings
Calorías:
450
kcal
Ingredientes
Main Ingredients
1
lb
Roast beef
thinly sliced
4
Italian rolls
1
cup
Giardiniera
drained
1
cup
Beef broth
1
teaspoon
Oregano
dried
1
teaspoon
Garlic powder
1
teaspoon
Salt
1
teaspoon
Black pepper
freshly ground
Elaboración paso a paso
Preheat the oven to 350°F (175°C).
In a pot, combine beef broth, oregano, garlic powder, salt, and pepper. Bring to a simmer.
Add the roast beef slices to the broth and heat until warm.
Cut the Italian rolls in half and toast them in the oven for about 5 minutes.
Assemble the sandwiches by placing warm roast beef on the rolls, topping with giardiniera.
Serve immediately and enjoy!
Valor nutricional
Calorías:
450
kcal
|
Carbohidratos:
35
g
|
Proteina:
25
g
|
Grasa:
20
g
|
Grasa saturada:
7
g
|
Colesterol:
60
mg
|
Sodio:
1200
mg
|
Potasio:
500
mg
|
Fibra:
3
g
|
Azúcar:
2
g
|
Vitamina A:
200
IU
|
Vitamina C:
10
mg
|
Calcio:
100
mg
|
Hierro:
3
mg
Palabras clave
Sandwich, Sándwich
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