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Receta de Sándwich de Carne Italiana de Chicago

Un delicioso sándwich de carne italiana al estilo de Chicago.
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Tiempo de preparación: 15 minutos
Tiempo de cocción: 1 hora
Tiempo total: 1 hora 15 minutos
Curso: Main Course, Plato Principal
Cocina: Italian, Italiana
Porciones: 4 servings
Calorías: 450 kcal

Ingredientes 

Main Ingredients

  • 1 lb Roast beef thinly sliced
  • 4 Italian rolls
  • 1 cup Giardiniera drained
  • 1 cup Beef broth
  • 1 teaspoon Oregano dried
  • 1 teaspoon Garlic powder
  • 1 teaspoon Salt
  • 1 teaspoon Black pepper freshly ground

Elaboración paso a paso 

  1. Preheat the oven to 350°F (175°C).
  2. In a pot, combine beef broth, oregano, garlic powder, salt, and pepper. Bring to a simmer.
  3. Add the roast beef slices to the broth and heat until warm.
  4. Cut the Italian rolls in half and toast them in the oven for about 5 minutes.
  5. Assemble the sandwiches by placing warm roast beef on the rolls, topping with giardiniera.
  6. Serve immediately and enjoy!

Valor nutricional

Calorías: 450kcal | Carbohidratos: 35g | Proteina: 25g | Grasa: 20g | Grasa saturada: 7g | Colesterol: 60mg | Sodio: 1200mg | Potasio: 500mg | Fibra: 3g | Azúcar: 2g | Vitamina A: 200IU | Vitamina C: 10mg | Calcio: 100mg | Hierro: 3mg

Palabras clave

Sandwich, Sándwich
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