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Receta de Pato con Miel, Salsa de Soja y Jengibre

Una deliciosa receta de pato con un toque dulce y salado, perfecta para una cena especial.
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Tiempo de preparación: 20 minutos
Tiempo de cocción: 1 minuto
Tiempo total: 1 minuto
Curso: Main Course, Plato Principal
Cocina: Asian, Asiática
Porciones: 4 servings
Calorías: 450 kcal

Ingredientes 

Main Ingredients

  • 1 whole Duck cleaned and prepared
  • 3 tablespoon Honey
  • 2 tablespoon Soy Sauce
  • 1 tablespoon Grated Ginger
  • 2 cloves Garlic minced
  • 1 tablespoon Olive Oil
  • to taste Salt
  • to taste Black Pepper

Elaboración paso a paso 

  1. Preheat your oven to 180°C (350°F).
  2. In a mixing bowl, combine honey, soy sauce, grated ginger, minced garlic, and olive oil.
  3. Rub the duck with salt and black pepper, then coat it with the honey-soy mixture.
  4. Place the duck in a baking dish and roast in the preheated oven for about 1 hour, basting occasionally with the pan juices.
  5. Once cooked, let the duck rest for 10 minutes before carving. Serve with your favorite side dishes.

Valor nutricional

Calorías: 450kcal | Carbohidratos: 10g | Proteina: 30g | Grasa: 30g | Grasa saturada: 10g | Colesterol: 100mg | Sodio: 800mg | Potasio: 400mg | Azúcar: 8g | Vitamina A: 100IU | Vitamina C: 5mg | Calcio: 20mg | Hierro: 3mg

Palabras clave

Duck, Pato
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