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Receta de Panecillos
Receta sencilla para hacer panecillos caseros.
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Tiempo de preparación:
20
minutos
min
Tiempo de cocción:
25
minutos
min
Tiempo total:
45
minutos
min
Curso:
Breakfast, Desayuno
Cocina:
Bakery, Panadería
Porciones:
4
servings
Calorías:
150
kcal
Ingredientes
Main Ingredients
500
grams
Flour
7
grams
Dry Yeast
300
ml
Warm Water
1
teaspoon
Salt
1
tablespoon
Sugar
2
tablespoon
Olive Oil
Elaboración paso a paso
1. Preheat the oven to 200°C (392°F).
2. In a mixing bowl, combine the flour, yeast, salt, and sugar.
3. Gradually add warm water and olive oil, mixing until a dough forms.
4. Knead the dough for about 10 minutes until smooth and elastic.
5. Let the dough rise in a warm place for about 1 hour or until doubled in size.
6. Punch down the dough and shape into small rolls. Place on a baking sheet.
7. Bake in the preheated oven for 20-25 minutes or until golden brown.
Valor nutricional
Calorías:
150
kcal
|
Carbohidratos:
30
g
|
Proteina:
5
g
|
Grasa:
3
g
|
Grasa saturada:
0.5
g
|
Sodio:
200
mg
|
Potasio:
50
mg
|
Fibra:
2
g
|
Azúcar:
1
g
|
Calcio:
10
mg
|
Hierro:
1.5
mg
Palabras clave
Bread, Pan
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