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Receta de Pan Guinness

Un delicioso pan hecho con cerveza Guinness, perfecto para acompañar cualquier comida.
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Tiempo de preparación: 15 minutos
Tiempo de cocción: 45 minutos
Tiempo total: 1 hora
Curso: Bread, Pan
Cocina: Irish, Irlandesa
Porciones: 8 servings
Calorías: 200 kcal

Ingredientes 

Main Ingredients

  • 3 cups All-purpose flour
  • ½ cup Sugar
  • 1 teaspoon Baking soda
  • 1 teaspoon Salt
  • ¼ cup Butter, melted
  • 1 bottle Guinness beer

Elaboración paso a paso 

  1. Preheat your oven to 375°F (190°C).
  2. In a large bowl, mix the flour, sugar, baking soda, and salt.
  3. Add the melted butter and Guinness beer to the dry ingredients. Stir until just combined.
  4. Pour the batter into a greased loaf pan.
  5. Bake for 45 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean.
  6. Let the bread cool in the pan for 10 minutes, then transfer to a wire rack to cool completely.

Valor nutricional

Calorías: 200kcal | Carbohidratos: 35g | Proteina: 4g | Grasa: 5g | Grasa saturada: 3g | Colesterol: 15mg | Sodio: 300mg | Potasio: 100mg | Fibra: 1g | Azúcar: 10g | Vitamina A: 50IU | Calcio: 20mg | Hierro: 1mg

Palabras clave

Guinness Bread, Pan Guinness
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