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Receta de Pan de Fresa

Delicioso pan de fresa casero, perfecto para el desayuno o la merienda.
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Tiempo de preparación: 15 minutos
Tiempo de cocción: 1 hora
Tiempo total: 1 hora 15 minutos
Curso: Dessert, Postre
Cocina: American, Americana
Porciones: 6 servings
Calorías: 300 kcal

Ingredientes 

Main Ingredients

  • 2 cups strawberries, chopped
  • 2 cups all-purpose flour
  • 1 cup sugar
  • ½ cup vegetable oil
  • 2 eggs
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1 teaspoon baking powder
  • ½ teaspoon baking soda
  • ¼ teaspoon salt

Elaboración paso a paso 

  1. Preheat your oven to 350°F (175°C).
  2. Grease a loaf pan.
  3. In a bowl, mix flour, baking powder, baking soda, and salt.
  4. In another bowl, beat eggs and sugar until creamy.
  5. Add oil and vanilla extract to the egg mixture.
  6. Gradually add the dry ingredients to the wet ingredients.
  7. Fold in the chopped strawberries.
  8. Pour the batter into the loaf pan.
  9. Bake for 60 minutes or until a toothpick comes out clean.
  10. Let it cool before slicing.

Valor nutricional

Calorías: 300kcal | Carbohidratos: 45g | Proteina: 4g | Grasa: 12g | Grasa saturada: 2g | Colesterol: 35mg | Sodio: 150mg | Potasio: 150mg | Fibra: 2g | Azúcar: 25g | Vitamina A: 50IU | Vitamina C: 15mg | Calcio: 30mg | Hierro: 1mg

Palabras clave

Strawberry Bread, Pan de Fresa
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