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Receta de Lubina a la Parrilla

Una receta sencilla y deliciosa de lubina a la parrilla, perfecta para una cena ligera.
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Tiempo de preparación: 15 minutos
Tiempo de cocción: 10 minutos
Tiempo total: 25 minutos
Curso: Main Course, Plato Principal
Cocina: Española, Spanish
Porciones: 4 servings
Calorías: 200 kcal

Ingredientes 

Main Ingredients

  • 4 fillets Sea Bass cleaned and scaled
  • 2 tablespoon Olive Oil
  • 1 teaspoon Salt
  • 1 teaspoon Black Pepper freshly ground
  • 1 lemon Lemon sliced

Elaboración paso a paso 

  1. Preheat the grill to medium-high heat.
  2. Brush the sea bass fillets with olive oil and season with salt and pepper.
  3. Place the fillets on the grill, skin side down, and cook for 4-5 minutes.
  4. Flip the fillets and cook for another 3-4 minutes until the fish is opaque and flakes easily with a fork.
  5. Serve the grilled sea bass with lemon slices.

Valor nutricional

Calorías: 200kcal | Proteina: 25g | Grasa: 10g | Grasa saturada: 2g | Colesterol: 60mg | Sodio: 300mg | Potasio: 400mg | Vitamina A: 100IU | Vitamina C: 20mg | Calcio: 30mg | Hierro: 1mg

Palabras clave

Grilled Sea Bass, Lubina a la Parrilla
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