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Receta de Croissant

Deliciosos croissants caseros, perfectos para el desayuno o la merienda.
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Tiempo de preparación: 1 hora
Tiempo de cocción: 20 minutos
Tiempo total: 1 hora 20 minutos
Curso: Breakfast, Desayuno
Cocina: Francesa, French
Porciones: 8 servings
Calorías: 350 kcal

Ingredientes 

Main Ingredients

  • 500 g Flour
  • 10 g Salt
  • 40 g Sugar
  • 10 g Yeast
  • 300 ml Milk warm
  • 250 g Butter cold
  • 1 Egg beaten, for egg wash

Elaboración paso a paso 

  1. In a mixing bowl, combine flour, salt, sugar, and yeast.
  2. Add warm milk and mix until a dough forms.
  3. Roll out the dough and fold in the cold butter.
  4. Repeat rolling and folding process three times.
  5. Cut the dough into triangles and roll into croissant shapes.
  6. Place on a baking sheet lined with parchment paper.
  7. Brush with beaten egg and let rise for 1 hour.
  8. Bake at 200°C (392°F) for 20 minutes or until golden brown.

Valor nutricional

Calorías: 350kcal | Carbohidratos: 40g | Proteina: 6g | Grasa: 18g | Grasa saturada: 11g | Colesterol: 60mg | Sodio: 300mg | Potasio: 100mg | Fibra: 2g | Azúcar: 5g | Vitamina A: 500IU | Calcio: 50mg | Hierro: 2mg

Palabras clave

Croissant
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