Go Back
+ servings
receta-de-cazuela-de-pollo-alfredo

Receta de Cazuela de Pollo Alfredo

Una deliciosa cazuela de pollo con salsa Alfredo, perfecta para una cena reconfortante.
Imprimir Receta Fijar esto
Tiempo de preparación: 15 minutos
Tiempo de cocción: 30 minutos
Tiempo total: 45 minutos
Curso: Main Course, Plato Principal
Cocina: Italian, Italiana
Porciones: 4 servings
Calorías: 450 kcal

Ingredientes 

Main Ingredients

  • 2 cups cooked chicken, shredded
  • 1 cup heavy cream
  • ½ cup grated Parmesan cheese
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1 cup broccoli florets
  • 1 cup penne pasta, cooked
  • to taste salt and pepper

Elaboración paso a paso 

  1. Preheat your oven to 350°F (175°C).
  2. In a saucepan, heat the heavy cream over medium heat. Add the minced garlic and cook for 1-2 minutes.
  3. Stir in the grated Parmesan cheese until melted and smooth.
  4. In a baking dish, combine the cooked chicken, broccoli, and cooked pasta. Pour the Alfredo sauce over the top and mix well.
  5. Bake in the preheated oven for 20-25 minutes, until bubbly and golden on top.
  6. Season with salt and pepper to taste. Serve hot.

Valor nutricional

Calorías: 450kcal | Carbohidratos: 30g | Proteina: 25g | Grasa: 25g | Grasa saturada: 15g | Colesterol: 100mg | Sodio: 600mg | Potasio: 400mg | Fibra: 3g | Azúcar: 2g | Vitamina A: 500IU | Vitamina C: 20mg | Calcio: 200mg | Hierro: 2mg

Palabras clave

Chicken, Pollo
¿Probaste esta receta?Háganos saber ¡cómo fue!