Go Back
+ servings
receta-de-asado-de-punta-de-solomillo

Receta de Asado de Punta de Solomillo

Una receta deliciosa de asado de punta de solomillo, perfecta para una comida especial.
Imprimir Receta Fijar esto
Tiempo de preparación: 20 minutos
Tiempo de cocción: 1 hora
Tiempo total: 1 hora 20 minutos
Curso: Main Course, Plato Principal
Cocina: Argentinian, Argentina
Porciones: 4 servings
Calorías: 450 kcal

Ingredientes 

Main Ingredients

  • 1.5 kg Punta de solomillo trimmed
  • 2 tablespoon Olive oil
  • 1 teaspoon Salt
  • 1 teaspoon Black pepper freshly ground
  • 3 cloves Garlic minced
  • 1 tablespoon Fresh rosemary chopped

Elaboración paso a paso 

  1. Preheat your grill to medium-high heat.
  2. Rub the punta de solomillo with olive oil, salt, black pepper, garlic, and rosemary.
  3. Place the meat on the grill and cook for about 30 minutes on each side, or until the internal temperature reaches 60°C (140°F) for medium-rare.
  4. Remove from the grill and let it rest for 10 minutes before slicing.
  5. Slice and serve with your favorite sides.

Valor nutricional

Calorías: 450kcal | Carbohidratos: 2g | Proteina: 35g | Grasa: 32g | Grasa saturada: 12g | Colesterol: 120mg | Sodio: 500mg | Potasio: 700mg | Vitamina C: 2mg | Calcio: 20mg | Hierro: 3mg

Palabras clave

Asado, Grilled Beef
¿Probaste esta receta?Háganos saber ¡cómo fue!